jak vidno ?etřit se musí, ale informace bychom rádi - BTW A-BEL co takhle zavést "poradnu" pro ?etřílky řekněme za 5.000 ,- / sezení a pak si můžou detektor koupit, kde chtějí
nejlevněji V1 - jedině e-bay.com - pravda bez záruky verze, bez záruky vlastně vůbec, ale LEVNĚ a o tom to je
omlouvám se za OT, ale maličko mne vyčůránci typu Hamlet zvedají tlak a pravou ruku, ne že bych se snad chtěl prát, ale udeřit ano :-)
kdysi mne takto nadzvedl jeden internetový prodejce zahrádek a příslučenství od THULE - chtěl jsem si prostě vyzkoužet jeden držák na lyže a rada zněla zajeďte si do Intersparu v Hostivaři tam je prodejna a nechají Vás ho vyzkoužet a pokud bude vše OK objednejte u mne - nevěřil jsem vlastním užím, a proto jsem se zeptal zda je prodejna jeho? Odpověď zněla NE, PROČ? - onen člověk bydlel v domě na velice dobré adrese a za rozhodně velké ( spíše obrovské ) peníze ( upřímně až si koupí třeba Karlžtejn ), když v této společnosti existují lidé, kteří jsou po jeho radě, kde a jak vyzkoužet ochotni od něj koupit, tak mi zůstává rozum stát - neb tohle ž mi příjde až za hranicí "zákona" - o morálce a služnosti ani nemluvím
, ale holt my čecháčkové to asi máme v krvi - TO JE HNUS VELEBNOSTI