Právě je úte 22. říj 2019 08:49:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: sob 31. srp 2019 22:19:09 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4793
Bydliště: Praha
Možná Msp_x by mohl poradit, ale na 99% je to jak psáno výše - bye bye... Sice si možná odpálil jen nějaký kondík, ale krátkodobě tak bylo přepětí a nevíš, co to udělalo dál.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: pon 02. zář 2019 10:04:08 
Offline
čtenář

Registrován: pát 30. srp 2019 09:24:12
Příspěvky: 2
Jasně proto jsem se poptával po tom plánku.Kamarád tam vyměnil nějaký tranzistor a nějaký MoS či jak se to jmenuje a naskočil mu,ale dle něho to ještě není komplet.Ještě tam je někde nějaký problém.Byl zkrat i na kabelu,ale ten řekl,že opraví,že to problém není.Tak uvidíme co a jak.
Každopádně děkuji za odpověď


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: úte 10. zář 2019 16:12:42 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4475
No já z elektrotechnického hlediska moc nechápu, jak by zkrat na napájecím kabelu mohl způsobit zkrat či přepětí uvnitř detektoru, ale to je jedno.

Spíš mě zaráží tvá naivní představa, že by k nějakému výrobku dnes šlo sehnat schemata. Obzvlášť k něčemu tak spotřebnímu. Výrobní náklady jsou tak nízké, že to nikdo neopravuje. Ani výrobce. Prostě se to vyhodí. Taková je doba. Platíš především značku, vývoj a marži. Samotná výroba je tak laciná, že pro prodejce vyjde levněji vyrobit nový kus, než zaplatit půl hodiny práce kvalifikovaného člověka. Servis neexistuje. Teď mluvím globálně - ne jen o detektorech.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: stř 18. zář 2019 09:43:43 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 679
Bydliště: Praha
Tohle je z Bel940, ale RX65 by to mělo mít stejně. Zdrojů napájení je tam více, ne všechny mám zdokumentované.


Přílohy:
bel940_pwr.pdf [33.3 KiB]
11 krát

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz